Bedriftssykepleier (midlertidig stilling) - Hydro Karmøy

Hydro er et globalt aluminiumselskap med produksjon, markedsføring og handelsaktiviteter i hele verdikjeden fra bauksitt, alumina og energi til framstilling av primærmetall og valsede aluminiumprodukter, samt resirkulering. Med base i Norge har selskapet 13.000 ansatte involvert i aktiviteter i mer enn 40 land på alle kontinenter. Med utgangspunkt i mer enn 100 års produksjon av fornybar energi, teknologiutvikling og nyskapende samarbeid tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener, og til samfunnet vi er en del av.

Hydro Karmøy er en av verdens ledende aluminiumprodusenter, og har som ambisjon å produsere verdens mest energieffektive aluminium. Hydro Karmøy har rundt 700 ansatte og er i en sterk vekstposisjon.

Bedriftshelsetjenesten på Hydro Karmøy er en egenordning for Hydro, men leverer også tjenester til kunder i nærområdet i flere bransjer. Vi er 5 ansatte i full stilling, derav 2 sykepleiere, 1 fysioterapeut, 1 helsesekretær og 1 lege. I tillegg har vi samarbeid med lungelege, psykolog og fysioterapeut utenfor bedriften. Vi søker etter bedriftssykepleier til 100% dagtidsstilling. Stillingen er midlertidig og vi ha en varighet på ca. 6 måneder med muligheter for forlengelse.

Ansvarsområde

  • Helseundersøkelser
  • Bistå våre kunder i det systematiske HMS-arbeidet
  • Laboratoriearbeid
  • Undervisning

Kvalifikasjoner

  • Offentlig godkjent sykepleier
  • Videreutdanning eller erfaring innen HMS vil bli vektlagt

Annen informasjon

Stillingen vil gi gode faglige utfordringer. Det legges vekt på utadvendthet og interesse for informasjon og rådgivning overfor de ansatte. Det forutsettes god tverrfaglig samarbeidsevne, men også evnen til å arbeide selvstendig.

Apply for job


Updated: September 22, 2017
;